Page 1 of 1
nota finala?
Posted 07 February 2010 - 04:46 PM
adrianna90, on 07 February 2010 - 12:42 AM, said:
poi ...si de exemplu`...dk am pikt la un examen..se mai calc..si cu nota de la seminar?..sau e trecuta doar nota de la examen?
nota de pe pagina personala e finala. daca proful vrea ca tu sa iei 5 in examen si apoi sa iti adauge punctajul din seminar, cum nota e 4, aceea e nota doar din examen, fara a se mai adauga punctajul de seminar (nu-l meriti gen, daca nu ai 5 in examen)...daca nu se aplica regula cu 5 in examen.....este nota cu tot cu punctajul de seminar....concluzia: depinde de profesor....
Posted 07 February 2010 - 06:41 PM
Lunatica, on 07 February 2010 - 05:25 PM, said:
la finalul semestrului 2 ... trebuie sa nu ai nicio restanta, siinainte de perioada de sesiune depui cererea la secretariat
ms mult:) stiam ca trebuie sa nu ai nicio restanta dar nu stiam cand mai exact trebuie sa depun cererea pt marire.ms inca o data!
Posted 14 February 2010 - 11:23 PM
in general rezultatele contestatiilor se afiseaza la secretariatul fiekrei facultati...la cig asa e....lang secretariat exista un panou si regula akolo afiseaza materia la care ai depus contestatia , numele profesorului si numele studentului/studentilor...si iti spune kre e nota finala dupa contestatie...la kt timp exact nuj:(
adrianna90, on 09 February 2010 - 12:30 AM, said:
si rezultatele contestatiilor ,de regula...dupa cat timp se afiseaza?..si unde se afiseaza?..tot pe pag personala?
multumesc!
multumesc!
Page 1 of 1

Sign In
Inregistrare
Help

MultiQuote